willian-justen-de-vasconcellos-550613-unsplash.jpg

Partner

Stockholm Business School

Huvudpartner till IWG. 

Företagsekonomiska institutionen, som vi heter på svenska, är en av de största institutionerna vid Stockholms universitet med ca 3 000 studenter, ett hundratal undervisande och forskande personal samt ett fyrtiotal doktorander. Vi bedriver framstående forskning och undervisning i en öppen och innovativ miljö.

Yamit, har gått deras Executive MBA och god relation till skolan. Utbildningen gav enormt mycket i hennes arbetsroll och som entreprenör. Har någon tankar om en MBA eller skolan, besvarar hon dem gärna och kan ge er bra kontakter att tala med.

https://www.sbs.su.se

Mercedes-Benz

Huvudpartner till IWG. 

IWG träffade Mercedes egna exklusiva kvinnliga nätverk She´s Mercedes i Tyskland 2017. Den 4 september 2018 lanserades She´s Mercedes i Sverige. Det blev en enorm succé. 

 

Synch Advokatbyrå

Partner 

Synch är en innovativ advokatbyrå med fokus på tech och digital business och vi jobbar mycket med startups. Vi vill vara synkade med vår omgivning och våra klienter och erbjuder därför juridiska tjänster på ett pragmatiskt och lättillgängligt sätt. Vi kan hjälpa er med allmänna villkor, GDPR-frågor, aktieägaravtal, att starta bolag, olika typer av avtal, investering, att ta in kapital, regler kring e-handel med mera! Vi har dessutom en digital plattform med checklistor och avtalsmallar ni kan ta del av. Denna tjänst får du som medlem i FemTrepreneur helt kostnadsfritt första året (värde 2500 kr per år). 

Första mötet med oss är alltid kostnadsfritt och vi ser fram emot att lära känna er och er business!

Google

Partner

Tillsammans med Google Digitalakademin kan du gå utbildningar inom Digital Marknadsföring, både online och offline, för att hjälpa dig att få ditt företag att växa online.

Nordea Private Banking

Partner

Vi är stolta över att få meddela er att Nordea Private Banking är ny partner till IWG.

Har ni frågor om deras tjänster eller önskar ett möte, kontakta oss.

Varmt välkomna ombord!

Kontakta oss